Top

Over ons

Dynaset helpt U bij het inrichten van uw kantoren, gaande van verplaatsbare wanden, valse plafonds, tapijt, technische vloeren tot en met alle technieken.

Dynaset is een bouw- en afwerkingsbedrijf dat opgericht werd in 1994. Dynaset heeft reeds jarenlang ervaring in bouwindustrie en afwerking van gebouwen. Met meer bepaald als specialiteit het plaatsen van verplaatsbare scheidingswanden, verlaagde plafonds, gipskarton wanden en totale renovatie van gebouwen.

Dynaset is intussen sterk gegroeid en legt het accent op ergonomie, esthetiek en kwaliteit. We zijn ermee vertrouwd om, met zeer korte leveringstermijnen, een onberispelijke montage te realiseren.

Dynaset beschikt vandaag over een rijke ervaring als specialist in montage van alle soorten wanden. Dankzij niet-aflatende inspanningen op gebied van productontwikkeling en design biedt het bedrijf een verscheidenheid van systeemwanden aan die voldoen aan de strengste bouwtechnische normen (stabiliteit, geluidsisolatie, brandwerendheid, enz.), in optimaal compromis met de esthetische vereisten van de moderne architectuur en de ergonomie van de werknemers.

Dynaset beschikt over eigen monteurs die weten wat een deadline betekent. Met behulp van een CAD-systeem maken we uw spaceplanning.

Dynaset is erkend door het Ministerie van Openbare Werken: categorie D4, klasse 1 categorie D 20 klasse 2. Dynaset is geregistreerd in het Groothertogdom Luxemburg.

Missie

Wij geloven dat de omgeving rond ons een grote impact heeft op ons leven. Of we nu inspirerend of creatief, gefocused of precies, in samenwerking of deelnemend ... onze insteek heeft altijd onze omgeving in het achterhoofd. Inspirerende werkplaatsen zijn onze passie en we streven naar prefectie.

Visie

Een project is een traject dat de klant en Dynaset specialisten samen doormaken. We geloven dat het eindresultaat van een project niet gekend is bij de start maar dat samenwerking, ervaring/know-how, en ambitie ons naar een beter resultaat zullen tillen.

Waarden

Duurzaamheid en veiligheid zijn hoofdprincipes in al wat we doen. We dagen onszelf uit om de impact van onze activiteit op het milieu tot een minimum te beperken. Dit zijn geen loze woorden : we hebben een actief 'recycling' programma en we zijn BREAAM gecertifieerd.

10
Landen
320
Projecten
85000m2
22
Jaar ervaring

Waarom kiezen klanten voor ons

Wij bouwen een lange termijn samenwerking op.

Of je nu een architect bent, een huurder, een eigenaar of een beheerder … contacteer ons.

Sleutel op de deur

We hebben een uitgebreid team van experten die je project 100% ondersteunen. Dat maakt ons zeer flexibel en onafhankelijk van onderaannemers.

Europa

Wij hebben projecten in Pariis, Madrid, Londen, ...

Futuristische trends en de beste materialen

Wij zoeken continu naar de nieuwste trends en de beste materialen.

Eigen werkplaats

Wij hebben onze eigen werkplaats ten zuiden van Brussel. Daar kunnen we de beste machines inzetten om alle schrijnwerkerij projecten perfect af te werken.

Onze klanten